top of page

ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN, OVERAL IN VLAANDEREN

Ontwerp en aansluiting elektrische installatie

Sinds enige tijd is de keuring van uw elektrische installatie wettelijk verplicht. Onder andere bij de verkoop van uw woning kan dat anders in een aantal problemen resulteren, maar ook de verzekeringsmaatschappij doet er al eens moeilijk over. Daarom moet uw elektrische installatie aan een aantal vereisten voldoen en kunt u het best enkel met een expert in zee te gaan. Elek VDS in Sint-Lievens-Houtem zorgt zowel binnen als buiten voor een conforme installatie en is uw partner bij:

Aanleg elektriciteit in nieuwbouwwoningen

Conform maken van bestaande installaties

Elektrische renovatieprojecten, binnen of buiten

Domoticasystemen voor uw woning.

elektriciteitswerken Elek VDS

Plaatsing en onderhoud domotica

Domotica en data zijn veelgevraagd en zullen de komende jaren enkel maar aan belang winnen. Elek VDS gelooft oprecht in het potentieel van dergelijke slimme oplossingen. Niet alleen omdat ze het comfort verhogen, maar ook omdat ze het energieverbruik terugdringen. U vraagt bijvoorbeeld rapporten op, programmeert de verwarming en via diverse simulatieprogramma’s houdt u inbrekers buiten. Elek VDS komt graag bij u langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Dat is niet onnodig, want met domotica kunt u vaak nog alle kanten uit. Combineert u hedendaagse domoticasystemen graag met duurzame oplossingen? Dan ontvangt u een extra scherpe offerte.

WILT U MEER WETEN OVER HOE DOMOTICA UW LEVEN EENVOUDIGER ZAL MAKEN? EN HOOPT U GELIJKTIJDIG OOK ENERGIE TE BESPAREN? DAN HELPT ELEK VDS U GRAAG VERDER. MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK.

bottom of page