Hernieuwbare energie voor uw woning

0479 24 19 74 Contacteer ons

Hernieuwbare energie voor uw woning

0479 24 19 74 Contacteer ons

Hernieuwbare energie voor uw woning

0479 24 19 74 Contacteer ons

Installateur thuisbatterijen en zonnepanelen

Als u een moderne elektriciteitsinstallatie wilt, raadt Elek VDS duurzame oplossingen aan. Zelf voor uw energie zorgen, is de droom van iedereen. Uw energiekosten verminderen niet alleen aanzienlijk, u verkleint ook uw ecologische voetafdruk. Voor de plaatsing van zonnepanelen beschikt Elek VDS over een licentie van de Vlaamse overheid. Wilt u daarenboven volledig onafhankelijk zijn, dan denkt u ook aan thuisbatterijen voor de opslag van de door u geproduceerde energie. Elek VDS komt de thuisbatterijen voor u installeren en u kunt deze installatie op elk moment (laten) uitbreiden.

Relighting in heel Vlaanderen

Als u een moderne elektriciteitsinstallatie wilt, raadt Elek VDS duurzame oplossingen aan. Zelf voor uw energie zorgen, is de droom van iedereen. Uw energiekosten verminderen niet alleen aanzienlijk, u verkleint ook uw ecologische voetafdruk. Voor de plaatsing van zonnepanelen beschikt Elek VDS over een licentie van de Vlaamse overheid. Wilt u daarenboven volledig onafhankelijk zijn, dan denkt u ook aan thuisbatterijen voor de opslag van de door u geproduceerde energie. Elek VDS komt de thuisbatterijen voor u installeren en u kunt deze installatie op elk moment (laten) uitbreiden.

  • Plaatsing zonnepalen voor bedrijven of particulieren

  • Berekening optimaal rendement van uw installatie

  • Installatie thuisbatterijen.

Slaat u met uw pand de duurzame weg in? Dan helpt Elek VDS u graag verder. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.